Akcije kluba reumatičara za 2013. godinu

 1. Popusti na ponovljenu terapiju unutar 6 mjeseci.
  Svi kronični reumatski bolesnici koji u našoj ordinaciji koriste kompleksnu fizikalnu terapiju: blato, masaže, ultrazvuk, struje, magnet, ako u narednom periodu od 6 mjeseci trebaju neki od oblika fizikalne terapije mogu dobiti popust od 30%.
  Ovim popustima nastojimo potaknuti osobe koje su postigle određeno poboljšanje programom fizikalne terapije od 10 dana, to isto zadržati obnavljanjem terapije nakon 6 mjeseci ili nastavljanjem vježbanja ili masaža.
  Kontinuirana kompleksna fizikalna terapiju dvaput godišnje u trajanju od po 10 dana daje odlične rezultate u održavanju pokretljivosti i smanjenju bolnosti bolesnika sa degenerativnim bolestima kralježnice i perifernih zglobova uz značajno smanjenje potrebe za lijekovima i poboljšanju kvalitete življenja).

 2. Popusti za individualne programe vježbanja.
  Individualni programi vježbi sa terapeutom u trajanju od 10 dana 30% popusta. Za bolesnike koji nisu u stanju pratiti grupne programe vježbanja pravo rješenju su individualne vježbe sa terapeutom za vraćanje u normalne aktivnosti dnevnog življenja. Nakon smirivanja bolova i otežane pokretljivosti ključno je vratiti snagu i funkciju oštećenog segmenta. To najbolje znaju sportaši koji se odmah uključuju u razne vrste vježbi na spravama i sa terapeutima. To isto pravilo važi i za bolesnike u procesu rehabilitacije.

 3. Prvi posjet reumatologu ako liječnik opće prakse posumnja u reumatoidni ili neki drugi upalni artritis popust 50%.
  Poznato je da se od artritisa možemo i izliječiti ukoliko liječenje započne unutar 6 tjedana od početka bolesti. Stoga je naš Klub reumatičara ponudio svim liječnicima opće prakse mogućnost da najave svog bolesnika kako bi ubrzali postavljanje dijagnoze i uvođenje adekvatne terapije.

NOVOST !

POSEBNE POGODNOSTI

 • Ako imate karton i pregled specijaliste fizijatra i trebate čekati dulje od 30 dana, kod nas možete odmah dobiti predloženu fizikalnu terapiju s optimalnim trajanjem svake od procedura prema našem cjeniku.
 • Ako ponovite fizikalnu terapiju u razdoblju unutar 6 mjeseci od zadnje fizikalne terapije ostvarujete popust od 30%.
 • Ako u jednom duljem vremenskom razdoblju dolazite na individualne vježbe s terapeutom ili dolazite na masažu svaki trinaesti tretman vam je besplatan.
 • Vaše račune možete plaćati svim vrstama kartica. Ako plaćate putem kartica PBZ i American Expressa možete plaćati do 6 rata bez kamata.

HRLP

U našoj ordinaciji je sjedište Hrvatske liga protiv reumatizma ogranak za  Istarsku županiju (HLPR). Udruga  je utemeljena  1998. godine i vodi je doktorica Vlasta Urban Tripović. Okuplja preko 3000 članove iz cijele Istarske županije. Svojim brojnim aktivnostima promovira bolje zdravlje i skrb  za reumatske bolesnike . Surađuje sa brojnim udrugama i institucijama što predstavlja  doprinos  naše  ordinacije široj zajednici. Sve aktivnosti u Ligi su volonterske, a za korisnik besplatne

Aktivnosti HRLP za 2013. godinu

Akcije Lige u 2012. godini

više...

KLUB REUMATIČARA

TESTIRAJTE SE!

Kako možemo sami  odrediti  intenzitet vježbanja ili  aktivnosti?

Provjerite da li imate visok, srednji ili mali rizik za osteoporozu!

Testirajte vaše mogućnosti

Testirajte se da li imate Parkinsonovu bolesti ili neki drugi ekstrepiramidalni poremećaj

Copyright 2012. - Ordinacija za fizikalnu medicinu, reumatologiju i rehabilitaciju Dr. Vlasta Urban Tripović