Ispiši ovu stranicu

O nama

ORDINACIJA ZA FIZIKALNU MEDICINU REHABILITACIJU I REUMATOLOGIJU VLASTA URBAN TRIPOVIĆ, dr. med.:
52 100 Pula, Vidikovac,  Heiningerova 2
Tel.:+385  (0)52 210 955
Fax: +385  (0)52 394 055
Mob.+385  (0)91 32 10 955
E-mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.urban-rehabilitacija.hr

--------------------------------------------------

Ordinacija za fizikalnu medicinu rehabilitaciju i reumatologiju Dr. Vlasta Urban Tripović pruža usluge specijalističkih pregleda, fizikalne terapije i rehabilitacije, primjene pomagala i edukacije za djecu i odrasle. Naš moto glasi: Bez dobre suradnje i povjerenja između bolesnika i medicinskog osoblja nema terapijskog uspjeha!

čekaonica ordinacije

Prepoznatljivosti i prednost ove zdravstvene ustanove su briga za bolesnika, ljubazno i visokoobrazovano osoblje iz područje fizikalne terapije, medicinske rehabilitacije i reumatologije te suvremena oprema , što zajedno doprinosi brzoj i kvalitetnoj usluzi u željenim terminima i bez čekanja.

Ordinacija pregled

Ordinacija nudi usluge

Dijagnostike, liječenja i rehabilitacije upalnih i degenerativnih reumatskih bolesti zglobova i kralježnice, ozljeda mišićno koštanog sustava, neuroloških bolesti s oštećenjem funkcija kretanja i samozbrinjavanja, stanja nakon ortopedskih operacija i sportskih ozljeda, rehabilitacija cirkulacijskih poremećaja, oštećenja funkcija disanja, kontrole mokrenja , rehabilitacija starijih osoba s umanjenjem funkcija više organa i individualni programi poboljšanja opće kondicije i pokretljivosti i vježbe posturalnih deformiteta u djece.

Vježbe na lopti

Principi medicinske rehabilitacije

Program osposobljavanja i vraćanja funkcija oštećenih organa i sustava u bolesnika provode viši fizioterapeuti po principu jedan bolesnik s jednim terapeutom pod stalnom kontrolom i u suradnji s liječnikom specijalistom .

Svi prostori su prilagođeni za pružanje usluga osobama s invaliditetom.
Ordinacija je odobrena od Ministarstva zdravstva od 1994. godine i radi po principima ostalih medicinskih ustanova u Republici HrvatskoJ

U ordinaciji je sjedište Hrvatske lige protiv reumatizma Istarske županije