O nama

Ordinacija za fizikalnu medicinu rehabilitaciju i reumatologiju Dr. Vlasta Urban Tripović pruža usluge specijalističkih pregleda, fizikalne terapije i rehabilitacije, primjene pomagala i edukacije za djecu i odrasle. Naš moto glasi: Bez dobre suradnje i povjerenja između bolesnika i medicinskog osoblja nema terapijskog uspjeha!

čekaonica ordinacije

Prepoznatljivosti i prednost ove zdravstvene ustanove su briga za bolesnika, ljubazno i visokoobrazovano osoblje iz područje fizikalne terapije, medicinske rehabilitacije i reumatologije te suvremena oprema , što zajedno doprinosi brzoj i kvalitetnoj usluzi u željenim terminima i bez čekanja.

Ordinacija pregled

Ordinacija nudi usluge

Dijagnostike, liječenja i rehabilitacije upalnih i degenerativnih reumatskih bolesti zglobova i kralježnice, ozljeda mišićno koštanog sustava, neuroloških bolesti s oštećenjem funkcija kretanja i samozbrinjavanja, stanja nakon ortopedskih operacija i sportskih ozljeda, rehabilitacija cirkulacijskih poremećaja, oštećenja funkcija disanja, kontrole mokrenja , rehabilitacija starijih osoba s umanjenjem funkcija više organa i individualni programi poboljšanja opće kondicije i pokretljivosti i vježbe posturalnih deformiteta u djece.

Vježbe na lopti

Principi medicinske rehabilitacije

Program osposobljavanja i vraćanja funkcija oštećenih organa i sustava u bolesnika provode viši fizioterapeuti po principu jedan bolesnik s jednim terapeutom pod stalnom kontrolom i u suradnji s liječnikom specijalistom .

Svi prostori su prilagođeni za pružanje usluga osobama s invaliditetom.
Ordinacija je odobrena od Ministarstva zdravstva od 1994. godine i radi po principima ostalih medicinskih ustanova u Republici HrvatskoJ

U ordinaciji je sjedište Hrvatske lige protiv reumatizma Istarske županije

NOVOST !

POSEBNE POGODNOSTI

  • Ako imate karton i pregled specijaliste fizijatra i trebate čekati dulje od 30 dana, kod nas možete odmah dobiti predloženu fizikalnu terapiju s optimalnim trajanjem svake od procedura prema našem cjeniku.
  • Ako ponovite fizikalnu terapiju u razdoblju unutar 6 mjeseci od zadnje fizikalne terapije ostvarujete popust od 30%.
  • Ako u jednom duljem vremenskom razdoblju dolazite na individualne vježbe s terapeutom ili dolazite na masažu svaki trinaesti tretman vam je besplatan.
  • Vaše račune možete plaćati svim vrstama kartica. Ako plaćate putem kartica PBZ i American Expressa možete plaćati do 6 rata bez kamata.

HRLP

U našoj ordinaciji je sjedište Hrvatske liga protiv reumatizma ogranak za  Istarsku županiju (HLPR). Udruga  je utemeljena  1998. godine i vodi je doktorica Vlasta Urban Tripović. Okuplja preko 3000 članove iz cijele Istarske županije. Svojim brojnim aktivnostima promovira bolje zdravlje i skrb  za reumatske bolesnike . Surađuje sa brojnim udrugama i institucijama što predstavlja  doprinos  naše  ordinacije široj zajednici. Sve aktivnosti u Ligi su volonterske, a za korisnik besplatne

Aktivnosti HRLP za 2013. godinu

Akcije Lige u 2012. godini

više...

KLUB REUMATIČARA

TESTIRAJTE SE!

Kako možemo sami  odrediti  intenzitet vježbanja ili  aktivnosti?

Provjerite da li imate visok, srednji ili mali rizik za osteoporozu!

Testirajte vaše mogućnosti

Testirajte se da li imate Parkinsonovu bolesti ili neki drugi ekstrepiramidalni poremećaj

Copyright 2012. - Ordinacija za fizikalnu medicinu, reumatologiju i rehabilitaciju Dr. Vlasta Urban Tripović