Savjeti liječnika

Pošaljite pitanje putem e-maila:
Vlasta.tripovic[a]gmail.com
(znak [a] zamijenite sa znakom @)

Informacije za turiste

turisti

Preuzmite dokument: tourist-info.pdf

Sport i rekreacija

Rehabilitacija sportašaPročitajte o učestalosti sportskih ozljeda i faktorima rizika za nastanak ozljeda u sportu i rekreaciji!

više...

Pridružite nam se u rekreativnom vježbanju!

Naš doprinos sportašima grada i Istre

Jelena VukovićU našoj ordinaciji su se rehabilitirali mnogi sportaši iz Istre i šire. Posebno smo ponosni što nesebično pomažemo u rehabilitaciji sportaša našega grada koji nisu u mogućnosti plaćati vrhunske programe rehabilitacije koji su im neophodni.

više...

07.04.2017. Obilježavanje Svjetskog dana zdravlja

Hrvatska liga protiv reumatizma ogranak za Istarsku županiju obilježila je Svjetski dan zdravlja akcijom besplatnog mjerenja mineralne gustoće kosti. Na testiranju je ukupno bilo 74 osobe i to 55 žena i 19 muškaraca.

akcija besplatnog mjerenja mineralne gustoće kosti u povodu Svjetksog dana zdravlja

Testiranje je obavljeno na ultrazvučnom portabilnom aparatu. Od 55 žena , osteoporoza je pronađena u 25 osoba starijih od 50 godina, i u dvije osobe do 30 godina starosti. Kod muškaraca, od ukupnog broja, u 4 osobe je nađena osteoporoza. Svi ispitanici su dobili nalaz s preporukom za dalje liječenje i isipitivanje, preporukom za pravilnu prehranu i vježbanje te informaciju o radu besplatnog savjetovališta Lige koje radi svake srijede od 08-10 sati, uz prethodnu najavu na telefon 052 210 955. U isto vrijeme volonteri Crvenog križa iz Pule su mjerili krvni tlak i šećer u krvi, a učenici Srednje medicinske škole - fizioterapeutskog smjera su praktično pokazivali vježbe i dijelili listiće o vježbama i samopomoći kod bolnih križa i vrata.

Akciju su organizirali: Hrvatska liga protiv ruematizma ogranak za Istarsku županiju, Creveni križ Pula i Medicinska škola-smjer fizioterapije iz Pule.

POKLON BON

Novost u našoj ponudi su poklon bonovi!  Za više informacija javite se u ordinaciju na telefon +385  (0)52 210 955.

OBAVIJEST

SVI DJELATNICI NAŠE ORDINACIJE / MEDICINSKO I NEMEDICINSKO OSOBLJE / IMAJU COVID POTVRDE.
Činimo sve kako bi naši bolesnici  bili sigurni.
Pridružite se i vi milijunima ljudi koji su cijepljeni i tako zaštite sebe, svoje najbliže i zajednicu.

NOVOST !

POSEBNE POGODNOSTI

  • Ako imate karton i pregled specijaliste fizijatra i trebate čekati dulje od 30 dana, kod nas možete odmah dobiti predloženu fizikalnu terapiju s optimalnim trajanjem svake od procedura prema našem cjeniku.
  • Ako ponovite fizikalnu terapiju u razdoblju unutar 6 mjeseci od zadnje fizikalne terapije ostvarujete popust od 30%.
  • Ako u jednom duljem vremenskom razdoblju dolazite na individualne vježbe s terapeutom ili dolazite na masažu svaki trinaesti tretman vam je besplatan.
  • Vaše račune možete plaćati svim vrstama kartica. Ako plaćate putem kartica PBZ i American Expressa možete plaćati do 6 rata bez kamata.

HRLP

U našoj ordinaciji je sjedište Hrvatske liga protiv reumatizma ogranak za  Istarsku županiju (HLPR). Udruga  je utemeljena  1998. godine i vodi je doktorica Vlasta Urban Tripović. Okuplja preko 3000 članove iz cijele Istarske županije. Svojim brojnim aktivnostima promovira bolje zdravlje i skrb  za reumatske bolesnike . Surađuje sa brojnim udrugama i institucijama što predstavlja  doprinos  naše  ordinacije široj zajednici. Sve aktivnosti u Ligi su volonterske, a za korisnik besplatne

Plan i program rada Skupštine HRLP za Istarsku županiju (pptx)

Skupština HRLP za Istarsku županiju, 2018. godine (pptx)

više...

KLUB REUMATIČARA

TESTIRAJTE SE!

OSIGURANJA

Osiguravateljske kuće koje pružaju usluge  izvanstandardnog zdravstvenog  osiguranja:

Croatia osiguranje logoGrawe osiguranje logoUniqa osiguranje logoTriglav osiguranje logoWiener osiguranje logo

Copyright 2012. - Ordinacija za fizikalnu medicinu, reumatologiju i rehabilitaciju Dr. Vlasta Urban Tripović