Savjeti liječnika

Pošaljite pitanje putem e-maila:
Vlasta.tripovic[a]gmail.com
(znak [a] zamijenite sa znakom @)

Informacije za turiste

turisti

Preuzmite dokument: tourist-info.pdf

Sport i rekreacija

Rehabilitacija sportašaPročitajte o učestalosti sportskih ozljeda i faktorima rizika za nastanak ozljeda u sportu i rekreaciji!

više...

Pridružite nam se u rekreativnom vježbanju!

Naš doprinos sportašima grada i Istre

Jelena VukovićU našoj ordinaciji su se rehabilitirali mnogi sportaši iz Istre i šire. Posebno smo ponosni što nesebično pomažemo u rehabilitaciji sportaša našega grada koji nisu u mogućnosti plaćati vrhunske programe rehabilitacije koji su im neophodni.

više...

SVJETSKI DAN OSTEOPOROZE U PULI

20.listopada ove godine u Puli je po deseti put obilježen Svjetski dan osteoporoze akcijom Hrvatske lige protiv reumatizma ogranka za Istarsku županiju. Organizirali smo besplatno mjerenje mineralne gustoće kosti na ultrazvučnom aparatu želeći otkriti potencijalne bolesnike od osteoporoze, ali i preporučiti mjere prevencije. Pregledano je 120 sudionika. Osteoporoza je otkrivena u 43 osobe, osteopenija, kao blaži stupanj u 37 ispitanika, a uredan nalaz u 40 osoba. Svi sudionici su dobili preporuku specijalistice reumatologa, Vlaste Urban Tripović, o daljem liječenju, vježbama i adekvatnoj prehrani.

Akciju su pomogli Hrvatski crveni križ donacijom šatora, učenici Srednje medicinske škole Ademir  Trbalić, Teo Janošić,  Noemi Voschion,  Monika Denirović i volonteri Lige: Adelma Zule, Vlasta Urban Tripović,  Fredi Tripović, Odsjek za zdravstvo i socijalnu skrb grada Pule te medijski pokrovitelji Radio Pula i Glas Istre.

Akcija besplatnog mjerenje mineralne gustoće kosti u Puli

Volonteri u obilježavanju Svjetskog dana osteoporoze u Puli

NOVOST !

POSEBNE POGODNOSTI

  • Ako imate karton i pregled specijaliste fizijatra i trebate čekati dulje od 30 dana, kod nas možete odmah dobiti predloženu fizikalnu terapiju s optimalnim trajanjem svake od procedura prema našem cjeniku.
  • Ako ponovite fizikalnu terapiju u razdoblju unutar 6 mjeseci od zadnje fizikalne terapije ostvarujete popust od 30%.
  • Ako u jednom duljem vremenskom razdoblju dolazite na individualne vježbe s terapeutom ili dolazite na masažu svaki trinaesti tretman vam je besplatan.
  • Vaše račune možete plaćati svim vrstama kartica. Ako plaćate putem kartica PBZ i American Expressa možete plaćati do 6 rata bez kamata.

HRLP

U našoj ordinaciji je sjedište Hrvatske liga protiv reumatizma ogranak za  Istarsku županiju (HLPR). Udruga  je utemeljena  1998. godine i vodi je doktorica Vlasta Urban Tripović. Okuplja preko 3000 članove iz cijele Istarske županije. Svojim brojnim aktivnostima promovira bolje zdravlje i skrb  za reumatske bolesnike . Surađuje sa brojnim udrugama i institucijama što predstavlja  doprinos  naše  ordinacije široj zajednici. Sve aktivnosti u Ligi su volonterske, a za korisnik besplatne

Plan i program rada Skupštine HRLP za Istarsku županiju (pptx)

Skupština HRLP za Istarsku županiju, 2018. godine (pptx)

više...

KLUB REUMATIČARA

TESTIRAJTE SE!

OSIGURANJA

Osiguravateljske kuće koje pružaju usluge  izvanstandardnog zdravstvenog  osiguranja:

Croatia osiguranje logoGrawe osiguranje logoUniqa osiguranje logoTriglav osiguranje logoWiener osiguranje logo

Copyright 2012. - Ordinacija za fizikalnu medicinu, reumatologiju i rehabilitaciju Dr. Vlasta Urban Tripović