Savjeti liječnika

Pošaljite pitanje putem e-maila:
Vlasta.tripovic[a]gmail.com
(znak [a] zamijenite sa znakom @)

Informacije za turiste

turisti

Preuzmite dokument: tourist-info.pdf

Sport i rekreacija

Rehabilitacija sportašaPročitajte o učestalosti sportskih ozljeda i faktorima rizika za nastanak ozljeda u sportu i rekreaciji!

više...

Pridružite nam se u rekreativnom vježbanju!

Naš doprinos sportašima grada i Istre

Jelena VukovićU našoj ordinaciji su se rehabilitirali mnogi sportaši iz Istre i šire. Posebno smo ponosni što nesebično pomažemo u rehabilitaciji sportaša našega grada koji nisu u mogućnosti plaćati vrhunske programe rehabilitacije koji su im neophodni.

više...

IZVJEŠĆE SA GODIŠNJEG REUMATOLOŠKOG KONGRESA

Od 15.-18.listopada ove godine u Poreču je vrlo uspješno organiziran XVII godišnji kongres Hrvatskog reumatološkog društva sa oko 400 sudionika reumatologa,medicinskih sestra, fizioterapeuta iz Hrvatske i inozemstva. Kongres se bavio s dvije velike teme Osteoartritis, kao bolest današnjice i reumatske bolesti i malignomi. U okviru kongresa organiziran je i XXVI edukacijski tečaj Društva medicinskih sestra, tehničara i fizioterapeuta u reumatologiji i rehabilitaciji i edukacijski tečaj ultrazvučne dijagnostike koštano-mišićnog sustava.

Na kongresu su bili i predstavnici Udruga reumatskih bolesnika, a među njima i Hrvatske lige protiv reumatizma.
Kao posebnog gosta ističem profesora doktora Tore K. Kvien iz Norveške, istaknutog europskog reumatologa, koji je govorio norveškom pogledu na primjenu biosličnih lijekova u reumatologiji.

Radna atmosfera na kongresu

Vlasta Urban Tripović, reumatolog iz Istre i Marica Drelsk iz Zagreba

Slijedeći dobru praksu europskih i svjetskih reumatoloških kongresa, u Poreču je organiziran, drugi put po redu, Reumatlon, utrka za zdravlje, a protiv reume. U utrci je sudjelovalo oko 300 reumatskih bolesnika, liječnika, medicinskih sestara i fizioterapeuta. U Europi boluje oko 100 miliona osoba sa reumatskim bolestima koje posebno ugrožavaju sustav za kretanje. Ovom simboličnom utrkom šalje se poruka svima, a posebno reumatskim bolesnicima, kako vježbanjem možemo pomoću u održanju funkcije i smanjenju bolnosti zglobova. Utrkom se nastojalo skrenuti pozornost i na reumatske bolesti koje po svojoj učestalosti i socijalno-ekonomskim posljedicama drže visoko peto u ukupnom broju bolesti.

Reumatolozi iz Istre na Reumatlonu: Vasta Urban Tripović i Kristina Poduje

Vesela atmosfera na startu Reumatlona u Poreču

Liječnici Mirosav Majer organizator Reumatlona i Vlasta Urban Tripović

 

POKLON BON

Novost u našoj ponudi su poklon bonovi!  Za više informacija javite se u ordinaciju na telefon +385  (0)52 210 955.

OBAVIJEST

SVI DJELATNICI NAŠE ORDINACIJE / MEDICINSKO I NEMEDICINSKO OSOBLJE / IMAJU COVID POTVRDE.
Činimo sve kako bi naši bolesnici  bili sigurni.
Pridružite se i vi milijunima ljudi koji su cijepljeni i tako zaštite sebe, svoje najbliže i zajednicu.

NOVOST !

POSEBNE POGODNOSTI

  • Ako imate karton i pregled specijaliste fizijatra i trebate čekati dulje od 30 dana, kod nas možete odmah dobiti predloženu fizikalnu terapiju s optimalnim trajanjem svake od procedura prema našem cjeniku.
  • Ako ponovite fizikalnu terapiju u razdoblju unutar 6 mjeseci od zadnje fizikalne terapije ostvarujete popust od 30%.
  • Ako u jednom duljem vremenskom razdoblju dolazite na individualne vježbe s terapeutom ili dolazite na masažu svaki trinaesti tretman vam je besplatan.
  • Vaše račune možete plaćati svim vrstama kartica. Ako plaćate putem kartica PBZ i American Expressa možete plaćati do 6 rata bez kamata.

HRLP

U našoj ordinaciji je sjedište Hrvatske liga protiv reumatizma ogranak za  Istarsku županiju (HLPR). Udruga  je utemeljena  1998. godine i vodi je doktorica Vlasta Urban Tripović. Okuplja preko 3000 članove iz cijele Istarske županije. Svojim brojnim aktivnostima promovira bolje zdravlje i skrb  za reumatske bolesnike . Surađuje sa brojnim udrugama i institucijama što predstavlja  doprinos  naše  ordinacije široj zajednici. Sve aktivnosti u Ligi su volonterske, a za korisnik besplatne

Plan i program rada Skupštine HRLP za Istarsku županiju (pptx)

Skupština HRLP za Istarsku županiju, 2018. godine (pptx)

više...

KLUB REUMATIČARA

TESTIRAJTE SE!

OSIGURANJA

Osiguravateljske kuće koje pružaju usluge  izvanstandardnog zdravstvenog  osiguranja:

Croatia osiguranje logoGrawe osiguranje logoUniqa osiguranje logoTriglav osiguranje logoWiener osiguranje logo

Copyright 2012. - Ordinacija za fizikalnu medicinu, reumatologiju i rehabilitaciju Dr. Vlasta Urban Tripović