Savjeti liječnika

Pošaljite pitanje putem e-maila:
Vlasta.tripovic[a]gmail.com
(znak [a] zamijenite sa znakom @)

Informacije za turiste

turisti

Preuzmite dokument: tourist-info.pdf

Sport i rekreacija

Rehabilitacija sportašaPročitajte o učestalosti sportskih ozljeda i faktorima rizika za nastanak ozljeda u sportu i rekreaciji!

više...

Pridružite nam se u rekreativnom vježbanju!

Naš doprinos sportašima grada i Istre

Jelena VukovićU našoj ordinaciji su se rehabilitirali mnogi sportaši iz Istre i šire. Posebno smo ponosni što nesebično pomažemo u rehabilitaciji sportaša našega grada koji nisu u mogućnosti plaćati vrhunske programe rehabilitacije koji su im neophodni.

više...

KLINIČKE SMJERNICE ZA CJEPIVO COVID-19 ZA BOLESNIKE S REUMATSKIM I MIŠIĆNO KOŠTANIM BOLESTIMA

Svrha ovog dokumenta je  pružiti  smjernice  u reumatologiji  bolesnicima i liječnicima  o uporabi cjepiva COVID-19 u liječenju bolesnika s reumatskim i mišićno-koštanim bolestima u vrijeme cijepljenja protiv SARS-CoV-2.

Te su se izjave temeljene na nedostatku visokokvalitetnih podataka i nisu namijenjene zamjeni kliničke prosudbe. Izmjene planova liječenja, posebno kod složenih bolesnika s reumatskim bolestima, u velikoj su mjeri povezane s drugim bolestima, sredinama iz kojih dolaze , zemljopisom i vremenom te ih stoga treba individualizirati kao dio zajedničkog postupka donošenja odluka. Ove su smjernice dane kao dio „živog dokumenta“, prepoznajući dokaze koji se brzo razvijaju i očekivanu potrebu za čestim ažuriranjima kad takvi dokazi postanu dostupni.

Ovaj dokument sastavila je ekspertna skupina i dala  smjernice u vezi s imunomodulatornim lijekovima i vremenom cijepljenja uzimajući u obzir namjeru optimizacije odgovora na cjepivo mRNA kao i za nova  cjepiva protiv COVID -19.

Pročitajte dokument ACR PREPORUKE reumatski ljekovi i cijepljenje COVID-19.pdf

POKLON BON

Novost u našoj ponudi su poklon bonovi!  Za više informacija javite se u ordinaciju na telefon +385  (0)52 210 955.

OBAVIJEST

SVI DJELATNICI NAŠE ORDINACIJE / MEDICINSKO I NEMEDICINSKO OSOBLJE / IMAJU COVID POTVRDE.
Činimo sve kako bi naši bolesnici  bili sigurni.
Pridružite se i vi milijunima ljudi koji su cijepljeni i tako zaštite sebe, svoje najbliže i zajednicu.

NOVOST !

POSEBNE POGODNOSTI

  • Ako imate karton i pregled specijaliste fizijatra i trebate čekati dulje od 30 dana, kod nas možete odmah dobiti predloženu fizikalnu terapiju s optimalnim trajanjem svake od procedura prema našem cjeniku.
  • Ako ponovite fizikalnu terapiju u razdoblju unutar 6 mjeseci od zadnje fizikalne terapije ostvarujete popust od 30%.
  • Ako u jednom duljem vremenskom razdoblju dolazite na individualne vježbe s terapeutom ili dolazite na masažu svaki trinaesti tretman vam je besplatan.
  • Vaše račune možete plaćati svim vrstama kartica. Ako plaćate putem kartica PBZ i American Expressa možete plaćati do 6 rata bez kamata.

HRLP

U našoj ordinaciji je sjedište Hrvatske liga protiv reumatizma ogranak za  Istarsku županiju (HLPR). Udruga  je utemeljena  1998. godine i vodi je doktorica Vlasta Urban Tripović. Okuplja preko 3000 članove iz cijele Istarske županije. Svojim brojnim aktivnostima promovira bolje zdravlje i skrb  za reumatske bolesnike . Surađuje sa brojnim udrugama i institucijama što predstavlja  doprinos  naše  ordinacije široj zajednici. Sve aktivnosti u Ligi su volonterske, a za korisnik besplatne

Plan i program rada Skupštine HRLP za Istarsku županiju (pptx)

Skupština HRLP za Istarsku županiju, 2018. godine (pptx)

više...

KLUB REUMATIČARA

TESTIRAJTE SE!

OSIGURANJA

Osiguravateljske kuće koje pružaju usluge  izvanstandardnog zdravstvenog  osiguranja:

Croatia osiguranje logoGrawe osiguranje logoUniqa osiguranje logoTriglav osiguranje logoWiener osiguranje logo

Copyright 2012. - Ordinacija za fizikalnu medicinu, reumatologiju i rehabilitaciju Dr. Vlasta Urban Tripović