Savjeti liječnika

Pošaljite pitanje putem e-maila:
Vlasta.tripovic[a]gmail.com
(znak [a] zamijenite sa znakom @)

Informacije za turiste

turisti

Preuzmite dokument: tourist-info.pdf

Sport i rekreacija

Rehabilitacija sportašaPročitajte o učestalosti sportskih ozljeda i faktorima rizika za nastanak ozljeda u sportu i rekreaciji!

više...

Pridružite nam se u rekreativnom vježbanju!

Naš doprinos sportašima grada i Istre

Jelena VukovićU našoj ordinaciji su se rehabilitirali mnogi sportaši iz Istre i šire. Posebno smo ponosni što nesebično pomažemo u rehabilitaciji sportaša našega grada koji nisu u mogućnosti plaćati vrhunske programe rehabilitacije koji su im neophodni.

više...

Svjetski dan osteoporoze 2020

Svjetski-dan-osteoporoze-2020-Pazin

Svjetski dan osteoporoze  ove smo godine  obilježili sudjelovanjem  u radio emisiji Radio Istre  Nazdravlje  u  utorak, 20.10   od 17-18 sati.  Uz kratki osvrt na ovu bolest i njene posljedice posebnu pažnju posvetili smo  liječenju i pitanjima  kao što su:  kada  početi liječenje, koje lijekove koristiti, koliko dugo, da li je dovoljno koristiti samo kalcij i D vitamin u liječenju osteoporoze te o mnogim drugim dilemama  koje muče bolesnike.

Snimku emisije poslušajte na poveznici: https://soundcloud.com/radioistra/20102020-nazdravlje-vlasta-urban-tripovic

ilustracija-osteo

Prvi put nakon  18 godine, zbog Covid -19  epidemije ne možemo organizirati  mjerenje mineralne gustoće kosti na Portarati u Puli zbog čega veoma žalimo. I dalje vam je dostupno besplatno savjetovalište svake srijede od 08 do10 sati u  Ordinaciji za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, Heningerova 2, Pula uz najavu na telefon  052 210 955.

portarata-2019

NOVOST !

POSEBNE POGODNOSTI

  • Ako imate karton i pregled specijaliste fizijatra i trebate čekati dulje od 30 dana, kod nas možete odmah dobiti predloženu fizikalnu terapiju s optimalnim trajanjem svake od procedura prema našem cjeniku.
  • Ako ponovite fizikalnu terapiju u razdoblju unutar 6 mjeseci od zadnje fizikalne terapije ostvarujete popust od 30%.
  • Ako u jednom duljem vremenskom razdoblju dolazite na individualne vježbe s terapeutom ili dolazite na masažu svaki trinaesti tretman vam je besplatan.
  • Vaše račune možete plaćati svim vrstama kartica. Ako plaćate putem kartica PBZ i American Expressa možete plaćati do 6 rata bez kamata.

HRLP

U našoj ordinaciji je sjedište Hrvatske liga protiv reumatizma ogranak za  Istarsku županiju (HLPR). Udruga  je utemeljena  1998. godine i vodi je doktorica Vlasta Urban Tripović. Okuplja preko 3000 članove iz cijele Istarske županije. Svojim brojnim aktivnostima promovira bolje zdravlje i skrb  za reumatske bolesnike . Surađuje sa brojnim udrugama i institucijama što predstavlja  doprinos  naše  ordinacije široj zajednici. Sve aktivnosti u Ligi su volonterske, a za korisnik besplatne

Plan i program rada Skupštine HRLP za Istarsku županiju (pptx)

Skupština HRLP za Istarsku županiju, 2018. godine (pptx)

više...

KLUB REUMATIČARA

TESTIRAJTE SE!

OSIGURANJA

Osiguravateljske kuće koje pružaju usluge  izvanstandardnog zdravstvenog  osiguranja:

Croatia osiguranje logoGrawe osiguranje logoUniqa osiguranje logoTriglav osiguranje logoWiener osiguranje logo

Copyright 2012. - Ordinacija za fizikalnu medicinu, reumatologiju i rehabilitaciju Dr. Vlasta Urban Tripović