Savjeti liječnika

Pošaljite pitanje putem e-maila:
Vlasta.tripovic[a]gmail.com
(znak [a] zamijenite sa znakom @)

Informacije za turiste

turisti

Preuzmite dokument: tourist-info.pdf

Sport i rekreacija

Rehabilitacija sportašaPročitajte o učestalosti sportskih ozljeda i faktorima rizika za nastanak ozljeda u sportu i rekreaciji!

više...

Pridružite nam se u rekreativnom vježbanju!

Naš doprinos sportašima grada i Istre

Jelena VukovićU našoj ordinaciji su se rehabilitirali mnogi sportaši iz Istre i šire. Posebno smo ponosni što nesebično pomažemo u rehabilitaciji sportaša našega grada koji nisu u mogućnosti plaćati vrhunske programe rehabilitacije koji su im neophodni.

više...

OBAVIJESTI ZA LISTOPAD 2020.

1.  | Obavijest za grupnu gimnastiku u našoj ordinaciji

Grupna gimnastika u našoj ordinaciji se  neće moći organizirati zbog mjera  zaštite od koronavirusa. U našim uvjetima nismo u mogućnosti  omogućiti fizičku distancu većem broju vježbačica koja bi jamčila  vašu sigurnost. Naša ordinacija  i dalje pruža usluge pregleda i fizikalne terapije  uz sve  epidemiološke mjere  o čemu  strogo vodimo računa.

2.  | 21. rujna 2020. HZZJZ Objedinjeni i revidirani kriteriji  za testiranje  na SARS-CoV-2, Prekid izolacije  i karantene, verzija 3.

Kriterij za testiranje se proširuje   na osobe koje mogu imati  blage i nespecifične   simptome poput glavobolje, artralgije, mijalgije, osjećaja iznemoglosti, gastrointestinalne smetnje, sa ili bez povišenja tjelesne temperature.
Preuzmite .doxc dokument s novim kriterijima HZZJZ

3.  | 09. i 10. listopada 2020. Suradnja ordinacije s Društvom multiple skleroza Istarske županije.

Medicinska rehabilitacija neuroloških bolesnika je veoma zahtjevna  zbog toga  posvećujemo veliku pažnju  poglavito   edukaciji  fizioterapeuta za programe  individualnih vježbi s tim  bolesnicima. Dugo godina  njegujemo suradnju  s Društvom multiple skleroza Istarske županije kroz edukativna predavanja, a sada smo se uključili u  realizaciju projekta "Rehabilitacija za osobe s invaliditetom", kojega sufinanciraju: Istarska županija, Grad Pula, Grad Buje, Grad Labin, Općina Tar, Općina Fažana, Općina Medulin, Općina Raša, Općina Marčana i Općina Ližnjan.

Projekt uključuje  specijalistički pregled, individualne vježbe i  manualnu masažu.

Rehabilitacija za osobe s invaliditetom1

Rehabilitacija za osobe s invaliditetom2

 

NOVOST !

POSEBNE POGODNOSTI

  • Ako imate karton i pregled specijaliste fizijatra i trebate čekati dulje od 30 dana, kod nas možete odmah dobiti predloženu fizikalnu terapiju s optimalnim trajanjem svake od procedura prema našem cjeniku.
  • Ako ponovite fizikalnu terapiju u razdoblju unutar 6 mjeseci od zadnje fizikalne terapije ostvarujete popust od 30%.
  • Ako u jednom duljem vremenskom razdoblju dolazite na individualne vježbe s terapeutom ili dolazite na masažu svaki trinaesti tretman vam je besplatan.
  • Vaše račune možete plaćati svim vrstama kartica. Ako plaćate putem kartica PBZ i American Expressa možete plaćati do 6 rata bez kamata.

HRLP

U našoj ordinaciji je sjedište Hrvatske liga protiv reumatizma ogranak za  Istarsku županiju (HLPR). Udruga  je utemeljena  1998. godine i vodi je doktorica Vlasta Urban Tripović. Okuplja preko 3000 članove iz cijele Istarske županije. Svojim brojnim aktivnostima promovira bolje zdravlje i skrb  za reumatske bolesnike . Surađuje sa brojnim udrugama i institucijama što predstavlja  doprinos  naše  ordinacije široj zajednici. Sve aktivnosti u Ligi su volonterske, a za korisnik besplatne

Plan i program rada Skupštine HRLP za Istarsku županiju (pptx)

Skupština HRLP za Istarsku županiju, 2018. godine (pptx)

više...

KLUB REUMATIČARA

TESTIRAJTE SE!

OSIGURANJA

Osiguravateljske kuće koje pružaju usluge  izvanstandardnog zdravstvenog  osiguranja:

Croatia osiguranje logoGrawe osiguranje logoUniqa osiguranje logoTriglav osiguranje logoWiener osiguranje logo

Copyright 2012. - Ordinacija za fizikalnu medicinu, reumatologiju i rehabilitaciju Dr. Vlasta Urban Tripović