Savjeti liječnika

Pošaljite pitanje putem e-maila:
Vlasta.tripovic[a]gmail.com
(znak [a] zamijenite sa znakom @)

Informacije za turiste

turisti

Preuzmite dokument: tourist-info.pdf

Sport i rekreacija

Rehabilitacija sportašaPročitajte o učestalosti sportskih ozljeda i faktorima rizika za nastanak ozljeda u sportu i rekreaciji!

više...

Pridružite nam se u rekreativnom vježbanju!

Naš doprinos sportašima grada i Istre

Jelena VukovićU našoj ordinaciji su se rehabilitirali mnogi sportaši iz Istre i šire. Posebno smo ponosni što nesebično pomažemo u rehabilitaciji sportaša našega grada koji nisu u mogućnosti plaćati vrhunske programe rehabilitacije koji su im neophodni.

više...

AKTIVNOSTI DO KRAJA OŽUJKA 2020. godine

14. siječnja 2020. Žminj

Radionica Zdrave kosti u Dječjem vrtiću Rapčići u Žminju. Djeca su nam se zahvalila jednom silkom- kolaž Moje tijelo koje su sami napravilI.

Radionica-Zdrave-kosti-Zminj-2020-1

Radionica-Zdrave-kosti-Zminj-2020-2

 

2. 23. siječnja 2020. Pula

Edukacija u našoj ordinaciji vježbe po PNF tehnici (proprioceptivna neurogena facilitacija) za stabilizaciju ramena nakon operacija. Edukaciju je provodila Petra Benčić Matahlija, licencirani PNF terapeut. 

edukacija-PNF-vjezbe

 

3. 21.-23. veljače Osijek

RA akademija koje svake godine odrgaizira Hrvatsko reumatološko društvo u suradnji s firmom ROCHE. Početak je bio posvećen personaliziranoj medicini ili "preciznoj" medicini, za što se zalagao Prof. dr Anić, te formiranju centra za genetsko dijagnosticiranje bolesti. Uz čitav niz radionica s razmjenom iskustava u reumatologiji odraslih i djece, bilo je dosta riječi o GCA (giganto celularnom arteritisu) te nastojanju da su Hrvatkoj organiziraju "FAST TRACKING" ambulanta za brzo dijagnosticiranje i liječenje ove vrste vaskulitisa kod kojeg, zbog nedovoljno brzog liječenja, može nastati slijepoća.

RA-Akademija-Osijek-Roche

 

USPJEŠNA REHABILITACIJA NAŠIH SPORTAŠA

Operacije rekonstrukcije prednjih križnih ligamenata uvijek je izazov za kiruga ortopeda ali još veći izazov je uspješna rehabilitacija i vraćanje u normalne sportske aktivnosti. Upravo je kod nas završena kompleksna i individualno prilagođena fizikalna terapija u odličnoj suradnji rukometašice Raspudić i zdravtvenog tima: dr Vlaste Urban Tripović i viših fizioterapeuta Petre Benčić Matahlija i Helene Kostešić.

rehabilitacija-sportasa-1

rehabilitacija-sportasa-2

 

AKCIJA MJERENJA MINERALNE GUSTOĆE KOSTI I OTKRIVANJA OSTEOPOROZE U ŽMINJU

Hrvatska liga protiv reumatizma ogranak za Istarsku županiju organizirala je akciju besplatnog mjerenja mineralne gustoće kosti u Domu zdravlja Žminj u ožujku 2020. godine. Akcija je zbog korona virusa trenutačno prekinuta, a o njezinom nastavku ćemo vas pravodobno informirati. Akciju su organizirali: Hrvatska liga protiv reumatizma ogranak za Istarsku županiju, Istarski domovi zdravlja ispostava Rovinj/Žminj i Istarska županija.

zminj-03-2020

POKLON BON

Novost u našoj ponudi su poklon bonovi!  Za više informacija javite se u ordinaciju na telefon +385  (0)52 210 955.

NOVOST !

POSEBNE POGODNOSTI

  • Ako imate karton i pregled specijaliste fizijatra i trebate čekati dulje od 30 dana, kod nas možete odmah dobiti predloženu fizikalnu terapiju s optimalnim trajanjem svake od procedura prema našem cjeniku.
  • Ako ponovite fizikalnu terapiju u razdoblju unutar 6 mjeseci od zadnje fizikalne terapije ostvarujete popust od 30%.
  • Ako u jednom duljem vremenskom razdoblju dolazite na individualne vježbe s terapeutom ili dolazite na masažu svaki trinaesti tretman vam je besplatan.
  • Vaše račune možete plaćati svim vrstama kartica. Ako plaćate putem kartica PBZ i American Expressa možete plaćati do 6 rata bez kamata.

HRLP

U našoj ordinaciji je sjedište Hrvatske liga protiv reumatizma ogranak za  Istarsku županiju (HLPR). Udruga  je utemeljena  1998. godine i vodi je doktorica Vlasta Urban Tripović. Okuplja preko 3000 članove iz cijele Istarske županije. Svojim brojnim aktivnostima promovira bolje zdravlje i skrb  za reumatske bolesnike . Surađuje sa brojnim udrugama i institucijama što predstavlja  doprinos  naše  ordinacije široj zajednici. Sve aktivnosti u Ligi su volonterske, a za korisnik besplatne

Plan i program rada Skupštine HRLP za Istarsku županiju (pptx)

Skupština HRLP za Istarsku županiju, 2018. godine (pptx)

više...

KLUB REUMATIČARA

TESTIRAJTE SE!

OSIGURANJA

Osiguravateljske kuće koje pružaju usluge  izvanstandardnog zdravstvenog  osiguranja:

Croatia osiguranje logoGrawe osiguranje logoUniqa osiguranje logoTriglav osiguranje logoWiener osiguranje logo

Copyright 2012. - Ordinacija za fizikalnu medicinu, reumatologiju i rehabilitaciju Dr. Vlasta Urban Tripović