Savjeti liječnika

Pošaljite pitanje putem e-maila:
Vlasta.tripovic[a]gmail.com
(znak [a] zamijenite sa znakom @)

Informacije za turiste

turisti

Preuzmite dokument: tourist-info.pdf

Sport i rekreacija

Rehabilitacija sportašaPročitajte o učestalosti sportskih ozljeda i faktorima rizika za nastanak ozljeda u sportu i rekreaciji!

više...

Pridružite nam se u rekreativnom vježbanju!

Naš doprinos sportašima grada i Istre

Jelena VukovićU našoj ordinaciji su se rehabilitirali mnogi sportaši iz Istre i šire. Posebno smo ponosni što nesebično pomažemo u rehabilitaciji sportaša našega grada koji nisu u mogućnosti plaćati vrhunske programe rehabilitacije koji su im neophodni.

više...

Svjetski dan osteoporoze u Puli

Hrvatska liga protiv reumatizma ogranak za Istarsku županiju tradicionalno je organizirala obilježavanje Svjetskog dana osteoporoze, akcijom besplatnog mjerenja mineralne gustoće kosti ultrazvučnim denzitometrom na Portarati u Puli, 20.listopada.

Ukupno je pregledano 112 osoba. U 33 ispitanika je nađena osteoporoza, u 27 osteopenija, a 52 osobe su imale uredan nalaz.

Obilježavanje Svjetskog dana osteoporoze

Pretraga je bezbolna, potpuno neškodljiva i dobar je pokazatelj da li imamo osteoporozu ili ne. Svaki ispitanik je dobio nalaz koji može pokazati svojem liječniku, ali i upute o
vježbama, adekvatnoj prehrani i informacije o savjetovalištu za reumatske bolesnika koje Liga organizira svake srijede od 8 do 10 sati u sjedištu Lige, Heiningerova 2, Pula.

U akciji su sudjelovali volonteri i članovi Hrvatske lige protiv reumatizma: Gordana Miljas, Adelma Zule, Ivana Pušar, Fredi Tripović i Vlasta Urban Tripovi te djelatnici i volonteri Crvenog križa Pula: Ivan Jandrlić, Valter Petrović,Valerija Đapić i Igor Popović, te Ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju dr. Vlaste Urban Tripović, UO za društvene djelatnosti odsjeka za
zdravstvo i socijalnu skrb Istarske županije i grada Pule te mediji.

Obilježavanje Svjetskog dana osteoporoze - sudionici

Osteoporoza spada u pet najčešćih kroničnih nezaraznih bolesti starije životne dobi. Dostupni podaci pokazuju da od osteoporoze u Hrvatskoj obolijeva 33% žena koje su starije od 65+ godina i 17 % muškaraca iste životne dobi. Svake minute se u svijetu dogodi jedan osteoporotčni prijelom kosti kao posljedica osteoporoze. Stoga je potrebno izmjeriti mineralnu gustoću kosti i utvrditi rizik od mogućih prijeloma.

POKLON BON

Novost u našoj ponudi su poklon bonovi!  Za više informacija javite se u ordinaciju na telefon +385  (0)52 210 955.

OBAVIJEST

SVI DJELATNICI NAŠE ORDINACIJE / MEDICINSKO I NEMEDICINSKO OSOBLJE / IMAJU COVID POTVRDE.
Činimo sve kako bi naši bolesnici  bili sigurni.
Pridružite se i vi milijunima ljudi koji su cijepljeni i tako zaštite sebe, svoje najbliže i zajednicu.

NOVOST !

POSEBNE POGODNOSTI

  • Ako imate karton i pregled specijaliste fizijatra i trebate čekati dulje od 30 dana, kod nas možete odmah dobiti predloženu fizikalnu terapiju s optimalnim trajanjem svake od procedura prema našem cjeniku.
  • Ako ponovite fizikalnu terapiju u razdoblju unutar 6 mjeseci od zadnje fizikalne terapije ostvarujete popust od 30%.
  • Ako u jednom duljem vremenskom razdoblju dolazite na individualne vježbe s terapeutom ili dolazite na masažu svaki trinaesti tretman vam je besplatan.
  • Vaše račune možete plaćati svim vrstama kartica. Ako plaćate putem kartica PBZ i American Expressa možete plaćati do 6 rata bez kamata.

HRLP

U našoj ordinaciji je sjedište Hrvatske liga protiv reumatizma ogranak za  Istarsku županiju (HLPR). Udruga  je utemeljena  1998. godine i vodi je doktorica Vlasta Urban Tripović. Okuplja preko 3000 članove iz cijele Istarske županije. Svojim brojnim aktivnostima promovira bolje zdravlje i skrb  za reumatske bolesnike . Surađuje sa brojnim udrugama i institucijama što predstavlja  doprinos  naše  ordinacije široj zajednici. Sve aktivnosti u Ligi su volonterske, a za korisnik besplatne

Plan i program rada Skupštine HRLP za Istarsku županiju (pptx)

Skupština HRLP za Istarsku županiju, 2018. godine (pptx)

više...

KLUB REUMATIČARA

TESTIRAJTE SE!

OSIGURANJA

Osiguravateljske kuće koje pružaju usluge  izvanstandardnog zdravstvenog  osiguranja:

Croatia osiguranje logoGrawe osiguranje logoUniqa osiguranje logoTriglav osiguranje logoWiener osiguranje logo

Copyright 2012. - Ordinacija za fizikalnu medicinu, reumatologiju i rehabilitaciju Dr. Vlasta Urban Tripović