Savjeti liječnika

Pošaljite pitanje putem e-maila:
Vlasta.tripovic[a]gmail.com
(znak [a] zamijenite sa znakom @)

Informacije za turiste

turisti

Preuzmite dokument: tourist-info.pdf

Sport i rekreacija

Rehabilitacija sportašaPročitajte o učestalosti sportskih ozljeda i faktorima rizika za nastanak ozljeda u sportu i rekreaciji!

više...

Pridružite nam se u rekreativnom vježbanju!

Naš doprinos sportašima grada i Istre

Jelena VukovićU našoj ordinaciji su se rehabilitirali mnogi sportaši iz Istre i šire. Posebno smo ponosni što nesebično pomažemo u rehabilitaciji sportaša našega grada koji nisu u mogućnosti plaćati vrhunske programe rehabilitacije koji su im neophodni.

više...

XIII. Internacionalni susret SOSORT (Society for Scoliosis Orthopedic & Rehabilitation treatment)

Završio je XIII. Internacionalni susret SOSORT (Society for Scoliosis Orthopedic & Rehabilitation treatment ) svjetske organizacije koja okuplja profesionalce iz područja dijagnostike, liječenja i rehabilitacije skolioza djece i odraslih. Susretu je nazočilo oko 300 sudionika iz 33 zemlje svijeta koji se bave deformacijama kralježnice djece i odraslih s posebnim akcentom na konzervativni pristup liječenju primjenom specifičnih vježbi i korzeta, ali i novim dijagnostičkim postupcima u praćenju djece i sveobuhvatnom pristupu liječenju uz podršku psihologa i radnog terapeuta. Jedan manji dio programa posvećen je bio i korektivnim operacijama djece i odraslih. Profesor. dr. sc. Tomislav Đapić, s kojim naša ordinacija godinama surađuje, predstavio se podacima naše Klinike za ortopediju Šalata u Zagrebu o uspješnom operativnom liječenju skolioza.

Zajednička-fotografija-sudionika

Naša ordinacija je iskoristila priliku za daljnju direktnu edukaciju te sam osobno završila SOSORT-ov kurs ( prvi i drugi dio), na kojemu su najeminentniji stručnjaci držali predavanja o najnovijim znanjima o skoliozama i njihovoj primjeni u svakodnevnoj praksi.

Također sam s profesorom Rigom iz Barcelone ugovorila nazočnost naše terapeutkinje Tee Cvek na ljetnom seminaru Barcelonske škole za skoliozu – kao promatrač. Tea je naša terapeutkinja koja je prošle godine završila i položila ispit i dobila licencu raditi specifične vježbe barcelonske škole po Schrooth-u za djecu sa skoliozama.

Približava se ljetnji školski raspust te se djeca koja boluju od skolioze i kifoze mogu više posvetiti vježbanju. Naši programi su isključivo individualni i uključuju sat vremena rada. Za djecu koja nikada ranije nisu vježbali Schrootha 20 dana, a za korekcije naučenih programa 10 dana ili pojedinačno po sat vremena.

S-prof-ortopedom-kirurgom-Sandersom-Jamesom

Cerifikat-sa-SOSORT-susreta

 

 

POKLON BON

Novost u našoj ponudi su poklon bonovi!  Za više informacija javite se u ordinaciju na telefon +385  (0)52 210 955.

OBAVIJEST

SVI DJELATNICI NAŠE ORDINACIJE / MEDICINSKO I NEMEDICINSKO OSOBLJE / IMAJU COVID POTVRDE.
Činimo sve kako bi naši bolesnici  bili sigurni.
Pridružite se i vi milijunima ljudi koji su cijepljeni i tako zaštite sebe, svoje najbliže i zajednicu.

NOVOST !

POSEBNE POGODNOSTI

  • Ako imate karton i pregled specijaliste fizijatra i trebate čekati dulje od 30 dana, kod nas možete odmah dobiti predloženu fizikalnu terapiju s optimalnim trajanjem svake od procedura prema našem cjeniku.
  • Ako ponovite fizikalnu terapiju u razdoblju unutar 6 mjeseci od zadnje fizikalne terapije ostvarujete popust od 30%.
  • Ako u jednom duljem vremenskom razdoblju dolazite na individualne vježbe s terapeutom ili dolazite na masažu svaki trinaesti tretman vam je besplatan.
  • Vaše račune možete plaćati svim vrstama kartica. Ako plaćate putem kartica PBZ i American Expressa možete plaćati do 6 rata bez kamata.

HRLP

U našoj ordinaciji je sjedište Hrvatske liga protiv reumatizma ogranak za  Istarsku županiju (HLPR). Udruga  je utemeljena  1998. godine i vodi je doktorica Vlasta Urban Tripović. Okuplja preko 3000 članove iz cijele Istarske županije. Svojim brojnim aktivnostima promovira bolje zdravlje i skrb  za reumatske bolesnike . Surađuje sa brojnim udrugama i institucijama što predstavlja  doprinos  naše  ordinacije široj zajednici. Sve aktivnosti u Ligi su volonterske, a za korisnik besplatne

Plan i program rada Skupštine HRLP za Istarsku županiju (pptx)

Skupština HRLP za Istarsku županiju, 2018. godine (pptx)

više...

KLUB REUMATIČARA

TESTIRAJTE SE!

OSIGURANJA

Osiguravateljske kuće koje pružaju usluge  izvanstandardnog zdravstvenog  osiguranja:

Croatia osiguranje logoGrawe osiguranje logoUniqa osiguranje logoTriglav osiguranje logoWiener osiguranje logo

Copyright 2012. - Ordinacija za fizikalnu medicinu, reumatologiju i rehabilitaciju Dr. Vlasta Urban Tripović