Savjeti liječnika

Pošaljite pitanje putem e-maila:
Vlasta.tripovic[a]gmail.com
(znak [a] zamijenite sa znakom @)

Informacije za turiste

turisti

Preuzmite dokument: tourist-info.pdf

Sport i rekreacija

Rehabilitacija sportašaPročitajte o učestalosti sportskih ozljeda i faktorima rizika za nastanak ozljeda u sportu i rekreaciji!

više...

Pridružite nam se u rekreativnom vježbanju!

Naš doprinos sportašima grada i Istre

Jelena VukovićU našoj ordinaciji su se rehabilitirali mnogi sportaši iz Istre i šire. Posebno smo ponosni što nesebično pomažemo u rehabilitaciji sportaša našega grada koji nisu u mogućnosti plaćati vrhunske programe rehabilitacije koji su im neophodni.

više...

16. listopada - obilježavanje Svjetskog dana kralježnice u Vodnjanu

Hrvatska lige protiv reumatizma ogranak za Istarsku županiju obilježila je Svjetski dan kralježnice prigodnim predavanjem i promoviranjem priručnika za bolesnike Diskus hernije kralježnica u ponedjeljak , 16. listopada u prostorijama palače Portarol u Vodnjanu.

S predavanja u Vodnjanu

Smatramo da je iznimno važno poticati svijest o zdravlju kralježnice te govoriti o poremećajima i bolestima kralježnice koji pogađaju ljude od rane mladosti do kraja života jer bitno utječu na njihovo zdravlje, radnu sposobnost i umanjuju kvalitetu života.
Bolna kralježnica je jedan od vodećih javno zdravstvenih problema suvremenog čovjeka i njegovog načina življenja. Sve se manje krećemo jer sjedimo u školi, na radnom mjestu , dok se vozimo, gledamo televizor ili smo za računalom kod kuće. Posljedice su sve učestaliji problemi s kralježnicom. Iskustvo s bolom u kralježnici ima 8 od 10 osoba tijekom života. U polovine ovih bolesnika uzrok su disku hernije kralježnice.
Kako prepoznati tegobe zbog diskus hernije kralježnice, kako dijagnosticirati i liječiti ovu bolest i kako kvalitetno s njome živjeti, o tome će biti riječi na predavanju doktorice Vlaste Urban Tripović, specijalistice fizijatrije i reumatologije. Svaki sudionik će dobiti i priručnik za bolesnike s informacijama o bolesti , njenim uzrocima, dijagnostici, liječenju, vježbama i savjetima o prevenciji.
Ovo predavanje je organizirano u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem Vodnjan( Universita popolare aperta Dignano) i gradom Vodnjanom.

Preuzmite info letak

POKLON BON

Novost u našoj ponudi su poklon bonovi!  Za više informacija javite se u ordinaciju na telefon +385  (0)52 210 955.

OBAVIJEST

SVI DJELATNICI NAŠE ORDINACIJE / MEDICINSKO I NEMEDICINSKO OSOBLJE / IMAJU COVID POTVRDE.
Činimo sve kako bi naši bolesnici  bili sigurni.
Pridružite se i vi milijunima ljudi koji su cijepljeni i tako zaštite sebe, svoje najbliže i zajednicu.

NOVOST !

POSEBNE POGODNOSTI

  • Ako imate karton i pregled specijaliste fizijatra i trebate čekati dulje od 30 dana, kod nas možete odmah dobiti predloženu fizikalnu terapiju s optimalnim trajanjem svake od procedura prema našem cjeniku.
  • Ako ponovite fizikalnu terapiju u razdoblju unutar 6 mjeseci od zadnje fizikalne terapije ostvarujete popust od 30%.
  • Ako u jednom duljem vremenskom razdoblju dolazite na individualne vježbe s terapeutom ili dolazite na masažu svaki trinaesti tretman vam je besplatan.
  • Vaše račune možete plaćati svim vrstama kartica. Ako plaćate putem kartica PBZ i American Expressa možete plaćati do 6 rata bez kamata.

HRLP

U našoj ordinaciji je sjedište Hrvatske liga protiv reumatizma ogranak za  Istarsku županiju (HLPR). Udruga  je utemeljena  1998. godine i vodi je doktorica Vlasta Urban Tripović. Okuplja preko 3000 članove iz cijele Istarske županije. Svojim brojnim aktivnostima promovira bolje zdravlje i skrb  za reumatske bolesnike . Surađuje sa brojnim udrugama i institucijama što predstavlja  doprinos  naše  ordinacije široj zajednici. Sve aktivnosti u Ligi su volonterske, a za korisnik besplatne

Plan i program rada Skupštine HRLP za Istarsku županiju (pptx)

Skupština HRLP za Istarsku županiju, 2018. godine (pptx)

više...

KLUB REUMATIČARA

TESTIRAJTE SE!

OSIGURANJA

Osiguravateljske kuće koje pružaju usluge  izvanstandardnog zdravstvenog  osiguranja:

Croatia osiguranje logoGrawe osiguranje logoUniqa osiguranje logoTriglav osiguranje logoWiener osiguranje logo

Copyright 2012. - Ordinacija za fizikalnu medicinu, reumatologiju i rehabilitaciju Dr. Vlasta Urban Tripović