Ispiši ovu stranicu

INDIBA PROINIC TECAR RADIOFREKVENCIJA

INDIBA® active je jedinstven  Proionic® System radiofrekventne dijatermije koja s frekvencijom 448kHz stimulira  cijeljenje  tkiva nakon povreda, operacija I upala. Učinkovitost se očekuje  do 97% u terapijskom tremanu 5-7 puta, a  rehabilitacijski učinak je 2x brži.
Jedno od glavnih područja uporabe INDIBE je sportska rehabilitacija. Brzi i izvrsni rezultati INDIBA tretmana, akutnih i kroničnih stanja iznimno su važni za brz oporavak tkiva i sprečavanje recidiva.
Indibu obožavaju vrhunski sportaši poput Lionela Messija, Neymara, Jordi Albe, Ivana Rakitića, Rafaela Nadala, igrača francuske rukometne reprezentacije, tenisačice Garbine Muguruze, ali i naše Devis Cup reprezentacije,skijijaška reprezentacija a INDIBA 448kHz je bila  uz naše olimpijce u Tokiju.

indiba i naša reprezentacija

PO ČEMU SE INDIBA TEHNOLOGIJA RAZLIKUJE OD DRUGIH TEHNOLOGIJA RADIOFREKVENTNE TERAPIJE ?
Ovaj sustav temelji se na 448 kHz frekvenciji  koja je ključ naše aktivne stanične terapije, aktivira biostimulaciju, potiče mikrocirkulaciju i metaboličku hiperaktivaciju, poštujući fiziologiju stanica u akutnim ali I korničnim stanjima .

indiba - prikaz djelovanja

Na koji način djeluje INDIBA TECAR ?
INDIBA  448 kHz  djeluje na više razina  na površna i duboka tkiva kao što su  ligamenti , diskusi, kosti I zglobovi.

indiba - prikaz rada

INDIBA® active 7 je  jedinstven  Proionic® System stimulira stanice  jer visokofrekventna izmjenična struja s frekvencijom od 448kHz potiče pokretljivost intracelularnih i izvanstranični iona kroz staničnu membranu, povećava njenu propusnost  i olakšava stanični metabolizam. Podupire regeneraciju stanica vraćanjem fiziološkog stanja stanične napetosti.

pročitajte više... indiba-448.docx