INDIBA PROINIC TECAR RADIOFREKVENCIJA

INDIBA® active je jedinstven  Proionic® System radiofrekventne dijatermije koja s frekvencijom 448kHz stimulira  cijeljenje  tkiva nakon povreda, operacija I upala. Učinkovitost se očekuje  do 97% u terapijskom tremanu 5-7 puta, a  rehabilitacijski učinak je 2x brži.
Jedno od glavnih područja uporabe INDIBE je sportska rehabilitacija. Brzi i izvrsni rezultati INDIBA tretmana, akutnih i kroničnih stanja iznimno su važni za brz oporavak tkiva i sprečavanje recidiva.
Indibu obožavaju vrhunski sportaši poput Lionela Messija, Neymara, Jordi Albe, Ivana Rakitića, Rafaela Nadala, igrača francuske rukometne reprezentacije, tenisačice Garbine Muguruze, ali i naše Devis Cup reprezentacije,skijijaška reprezentacija a INDIBA 448kHz je bila  uz naše olimpijce u Tokiju.

indiba i naša reprezentacija

PO ČEMU SE INDIBA TEHNOLOGIJA RAZLIKUJE OD DRUGIH TEHNOLOGIJA RADIOFREKVENTNE TERAPIJE ?
Ovaj sustav temelji se na 448 kHz frekvenciji  koja je ključ naše aktivne stanične terapije, aktivira biostimulaciju, potiče mikrocirkulaciju i metaboličku hiperaktivaciju, poštujući fiziologiju stanica u akutnim ali I korničnim stanjima .

indiba - prikaz djelovanja

Na koji način djeluje INDIBA TECAR ?
INDIBA  448 kHz  djeluje na više razina  na površna i duboka tkiva kao što su  ligamenti , diskusi, kosti I zglobovi.

indiba - prikaz rada

INDIBA® active 7 je  jedinstven  Proionic® System stimulira stanice  jer visokofrekventna izmjenična struja s frekvencijom od 448kHz potiče pokretljivost intracelularnih i izvanstranični iona kroz staničnu membranu, povećava njenu propusnost  i olakšava stanični metabolizam. Podupire regeneraciju stanica vraćanjem fiziološkog stanja stanične napetosti.

pročitajte više... indiba-448.docx

 

POKLON BON

Novost u našoj ponudi su poklon bonovi!  Za više informacija javite se u ordinaciju na telefon +385  (0)52 210 955.

OBAVIJEST

SVI DJELATNICI NAŠE ORDINACIJE / MEDICINSKO I NEMEDICINSKO OSOBLJE / IMAJU COVID POTVRDE.
Činimo sve kako bi naši bolesnici  bili sigurni.
Pridružite se i vi milijunima ljudi koji su cijepljeni i tako zaštite sebe, svoje najbliže i zajednicu.

NOVOST !

POSEBNE POGODNOSTI

  • Ako imate karton i pregled specijaliste fizijatra i trebate čekati dulje od 30 dana, kod nas možete odmah dobiti predloženu fizikalnu terapiju s optimalnim trajanjem svake od procedura prema našem cjeniku.
  • Ako ponovite fizikalnu terapiju u razdoblju unutar 6 mjeseci od zadnje fizikalne terapije ostvarujete popust od 30%.
  • Ako u jednom duljem vremenskom razdoblju dolazite na individualne vježbe s terapeutom ili dolazite na masažu svaki trinaesti tretman vam je besplatan.
  • Vaše račune možete plaćati svim vrstama kartica. Ako plaćate putem kartica PBZ i American Expressa možete plaćati do 6 rata bez kamata.

HRLP

U našoj ordinaciji je sjedište Hrvatske liga protiv reumatizma ogranak za  Istarsku županiju (HLPR). Udruga  je utemeljena  1998. godine i vodi je doktorica Vlasta Urban Tripović. Okuplja preko 3000 članove iz cijele Istarske županije. Svojim brojnim aktivnostima promovira bolje zdravlje i skrb  za reumatske bolesnike . Surađuje sa brojnim udrugama i institucijama što predstavlja  doprinos  naše  ordinacije široj zajednici. Sve aktivnosti u Ligi su volonterske, a za korisnik besplatne

Plan i program rada Skupštine HRLP za Istarsku županiju (pptx)

Skupština HRLP za Istarsku županiju, 2018. godine (pptx)

više...

KLUB REUMATIČARA

TESTIRAJTE SE!

OSIGURANJA

Osiguravateljske kuće koje pružaju usluge  izvanstandardnog zdravstvenog  osiguranja:

Croatia osiguranje logoGrawe osiguranje logoUniqa osiguranje logoTriglav osiguranje logoWiener osiguranje logo

Copyright 2012. - Ordinacija za fizikalnu medicinu, reumatologiju i rehabilitaciju Dr. Vlasta Urban Tripović