CENTAR ZA FIZIKALNU TERAPIJU

Sve programe fizikalne terapije i rehabilitacije provode viši fizioterapeuti usavršeni i specijalizirani za pojedina posebna područja rehabilitacije kao što su:

 1. Bobath koncept vježbi za rehabilitaciju bolesnika sa oštećenjem centralnog nervnog sustava.
 2. PNF (proprioceptivna neuromišićna facilitacija) metoda kojom se postiže maksimalni učinak na mišićnom oporavku bez obzira da li se radi o oštećenju mišića, perifernog nerva ili centralnog nervnog sustava.
 3. Mulligan koncept vježbi usmjeren na miofacialne strukture (mišići, tetive i ligamenti).
 4. PIR (post izometrička relaksacija) metoda kojom se djeluje na napetost pojedinih mišića.
 5. Kiropraktika -manipulativne tehnike kojima se nastoji deblokirati pojedini zglobovi posebno učinkovita kod akutnih blokada zglobova i diskusa kralježnice.
 6. Kineziotaping – metoda kojima se elastičnim flasterima u obliku traka nastoji fiksirati i rasteretiti jedan dinamički segment,a s druge strane potaknuti aktivnost drugoga, ili pak omogućiti pravilnu limfnu drenažu i stabilnost pri hodu i omogućiti smanjenje bolnosti i napetosti.
 7. TUI-NA masaža sa akupresurom zamjenjuje akupunkturu metodom pritisaka po akupunkturnim točkama, a u sto vrijeme djelujući i na sam mišić, njegovu fasciju, ligamente i tetive putem masaže.
 8. Leducova limfna drenaža je metoda dreniranja limfnih zastoja i edema bilo da se radi o stanjima nakon operacija sa odstranjenjem limfnih čvorova, kod limfnog zastoja nakon ortopedskih operacijskih zahvata, ili kod limfne staze u bolesnika sa smanjenom mobilnosti

POKLON BON

Novost u našoj ponudi su poklon bonovi!  Za više informacija javite se u ordinaciju na telefon +385  (0)52 210 955.

OBAVIJEST

SVI DJELATNICI NAŠE ORDINACIJE / MEDICINSKO I NEMEDICINSKO OSOBLJE / IMAJU COVID POTVRDE.
Činimo sve kako bi naši bolesnici  bili sigurni.
Pridružite se i vi milijunima ljudi koji su cijepljeni i tako zaštite sebe, svoje najbliže i zajednicu.

NOVOST !

POSEBNE POGODNOSTI

 • Ako imate karton i pregled specijaliste fizijatra i trebate čekati dulje od 30 dana, kod nas možete odmah dobiti predloženu fizikalnu terapiju s optimalnim trajanjem svake od procedura prema našem cjeniku.
 • Ako ponovite fizikalnu terapiju u razdoblju unutar 6 mjeseci od zadnje fizikalne terapije ostvarujete popust od 30%.
 • Ako u jednom duljem vremenskom razdoblju dolazite na individualne vježbe s terapeutom ili dolazite na masažu svaki trinaesti tretman vam je besplatan.
 • Vaše račune možete plaćati svim vrstama kartica. Ako plaćate putem kartica PBZ i American Expressa možete plaćati do 6 rata bez kamata.

HRLP

U našoj ordinaciji je sjedište Hrvatske liga protiv reumatizma ogranak za  Istarsku županiju (HLPR). Udruga  je utemeljena  1998. godine i vodi je doktorica Vlasta Urban Tripović. Okuplja preko 3000 članove iz cijele Istarske županije. Svojim brojnim aktivnostima promovira bolje zdravlje i skrb  za reumatske bolesnike . Surađuje sa brojnim udrugama i institucijama što predstavlja  doprinos  naše  ordinacije široj zajednici. Sve aktivnosti u Ligi su volonterske, a za korisnik besplatne

Plan i program rada Skupštine HRLP za Istarsku županiju (pptx)

Skupština HRLP za Istarsku županiju, 2018. godine (pptx)

više...

KLUB REUMATIČARA

TESTIRAJTE SE!

OSIGURANJA

Osiguravateljske kuće koje pružaju usluge  izvanstandardnog zdravstvenog  osiguranja:

Croatia osiguranje logoGrawe osiguranje logoUniqa osiguranje logoTriglav osiguranje logoWiener osiguranje logo

Copyright 2012. - Ordinacija za fizikalnu medicinu, reumatologiju i rehabilitaciju Dr. Vlasta Urban Tripović